Spotless Tea Bag Oy:n syksyn osakeanti on päättynyt. (30.11.2017)

Spotless Tea Bag Oy haluaa toivottaa kaikki uudet osakkaat lämpimästi tervetulleiksi ja osaksi kohti teealan seuraavaa käännepistettä.

Teealan viimeisin merkittävä kehitysaskel on otettu yli 100 vuotta sitten vuonna 1904 kun Thomas Sullivan toi markkinoille teepussit. Siitä lähtien teepussin ylivoimainen vaivattomuus on lumonnut kuluttajia.

Mikä on STEABAG®?

STEABAG® on pystyssä pysyvä pakkaus, jonka sisälle teepussi käytön jälkeen asetetaan, tahraamasta paikkoja. Esiteltäessä STEABAG® -konseptia maailman merkittäville teeyrityksille, on reaktio ollut toistuvasti sama: "Steabagilla on yksinkertaisuutensa vuoksi kaikki edellytykset nousta seuraavaksi teealan merkittäväksi kehitysaskeleeksi sitten teepussin keksimisen jälkeen."

Steabagin käyttömukavuutta on hiottu kesän ajan yhteistyössä useiden valmistajien kanssa täyttämään vaativatkin kriteerit. Tämä tarkoittaa, että Steabagin kaupallistaminen etenee ja tahrattomat teehetket ovat entistä lähempänä, kun näytepakkausten toimitukset jo kiinnostuneille teealan edelläkävijöille ympäri maailman alkavat vuoden vaihteessa.

Lisätietoja:
Matti Koskinen
Perustaja/Toimitusjohtaja
matti.koskinen[at]spotlessteabag.com
puh. 045 - 130 9885