Mondi ja Spotless Tea Bag solmivat valmistus- ja myyntisopimuksen

FIKSU, TAHRATON JA KOMPOSTOITUVA STEABAG® - MONDI JA SPOTLESS TEA BAG ESITTELEVÄT INNOVATIIVISEN PAKKAUKSEN TEEPUSSEILLE

Wien, Itävalta 23.2.2016

Oletko koskaan miettinyt minne asettaisit käytetyn tahraavan teepussin? Spotless Tea Bag ja Mondi tarjoavat innovatiivisen ratkaisun tähän ongelmaan. Mondi ja Spotless Tea Bag Oy allekirjoittivat 22.1.2016 valmistus ja myynti -sopimuksen koskien STEABAG®:a - pystyssä pysyvää yksittäispakattujen teepussien konseptia. Matti Koskisen keksimä, patentoitu* STEABAG® on käytännöllinen, ekologinen ja kompostoituva pakkaus tahrattomaan teehetkeen.

Tuotekehityksessä yhdistyi Mondi Extrusion Coatings materiaaliosaaminen ja teknologia, sekä Mondi Consumer Goods Packaging tietotaito pakkausten muunneltavuudesta ja valmistuksesta. Yhteistyösopimus antaa Mondille yksinoikeuden STEABAG®:n valmistukseen Euroopassa.

 

"Olen otettu myönteisyydestä, avoimesta asenteesta sekä asiantuntevuudesta jonka Mondi on tuonut mukanaan konseptin kehitysprosessiin. Toivon teen ystävien ympäri maailman saavan tämän uuden pakkauksen myötä miellyttäviä teehetkiä." – Matti Koskinen, STEABAG®:n keksijä ja Spotless Tea Bag Oy:n perustaja.

STEABAG®

STEABAG® on paperiin perustuva Stand Up Pouch -yksittäispakkaus, joka kestää hyvin kosteutta ja happea. Aromitiivis pakkaus takaa sisällön säilyvyyden korkealaatuisena avaamiseen asti. Kun käytetty teepussi asetetaan takaisin vesitiiviiseen STEABAG®-pakkaukseen, vältetään sotku pöydällä sekä ylimääräinen tiski.

Mondin Sustainex® on ainutlaatuinen biohajoava materiaali. Se on valmistettu erikoispaperista sekä kompostoituvasta polymeeristä, johon sisältyy suojakerros etyylivinyylialkoholia (EVOH). Materiaalista valmistettu pakkaus on mahdollista hävittää ympäristöystävällisesti, sillä se täyttää eurooppalaisen biohajoavuutta koskevan EN 13432 -standardin.

STEABAG® tekee teehetkestäsi tahrattoman!

Rennen kuvasarja

  1. Helppo avata: Repäise pussin yläosa irti (Pussi voidaan valmistaa repäisyä helpottavalla mekaanisesti rei’itetyllä katkoviivalla.)
  2. Sisältö säilyttää arominsa avaushetkeen asti: Tee pysyy tiiviisti suojattuna, säilyttäen aromit ja maut, vähentäen täten myös hävikkiä. Ota teepussi STEABAG®:stä ja aseta sopivan asteiseen veteen.
  3. Hauduta teetä laadun mukaan muutamia minuutteja.
  4. Ei roiskumista, tippoja tai tahroja: Kun tee on valmista, aseta käytetty teepussi takaisin STEABAG®:n sisälle.
  5. Biohajoava: Koko pakkaus on nyt biohajoava. Ympäristöystävällisellä hävittämisellä on mahdollista vähentää kaatopaikkajätettä.

”Optimaalisen pakkausratkaisun kehittäminen STEABAG®:a varten osoittaa Mondin kyvyn tarjota älykkäitä räätälöityjä pakkausratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Kekseliään konseptin yhdistäminen vahvaan materiaali- ja pakkausosaamiseemme, osoittaa sitoutumisemme kestäviin innovaatioihin.” – Thomas Gröner, Mondin Consumer Goods Packaging Innovoinnin ja Tuotekehityksen johtaja.

 

Tuote esiteltiin ensimmäisen kerran Mondin osastolla 24.–25.2.2016 järjestetyillä Packaging Innovation Easy Fairs – messuilla, Birminghamissa (UK).

 

Tiedustelut:
Barbara Sternig
Mondi Consumer Goods Packaging
barbara.sternig@mondigroup.com
0043 (1) 79013 4117

 


* patentti haettu (PCT FI2011/050336)

 

 

We are Mondi. IN TOUCH EVERY DAY.

Mondi on kansainvälinen pakkaus- ja paperialan konserni, työllistäen noin 25 000 ihmistä yli 30 maassa. Pääasialliset markkinamme ovat Eurooppa, Venäjä, Pohjois-Amerikka sekä Etelä-Afrikka. Tarjoamme yli sataa pakkaus- ja paperituotetta, joista on muunneltuna yli 100 000 erilaista ratkaisua asiakkaidemme ja loppukäyttäjiemme tarkoituksiin. Vuonna 2014 Mondin liikevaihto oli €6,4 miljardia ja sijoitetun pääoman tuottoprosentti 17,2%.

Mondi Group on täysin integroitu pakkausten ja paperin arvoketju, alkaen metsien hallinnoimisesta, paperimassan, paperin sekä muoviseosten tuottamisesta, aina tehokkaiden ja innovatiivisten tuotekehitysratkaisujen tarjoamiseen teollisuus- sekä kuluttajapakkauksissa. Kehittämäämme innovatiivista teknologiaa ja tuotteitamme hyödynnetään useissa eri käyttökohteista kuten hygieniatuotteissa, Stand Up Pouch -pusseissa, erittäin kestävissä sementtisäkeissä, älykkäissä vähittäismyyntilaatikoissa ja toimistopapereissa. Ydinasiakkaamme edustavat muun muassa auto-, rakennus-, kemikaali-, ruoka- ja juoma-, lääke-, pakkaus- ja paperiteollisuutta, sekä eläinten hoitoalaa, toimistoja ja painotaloja.

Mondin organisaatiorakenne on kaksiosainen. Yhtiö on listattu ensisijaisesti JSE Limitedissä nimikkeellä Mondi Limited ja kaupankäyntitunnuksella MND. Toissijainen listaus on Lontoon pörssissä nimikkeellä Mondi Plc ja kaupankäyntitunnuksella MNDI.

Meille, kestävä kehitys on yksi tärkeimmistä liiketoimintaperiaatteistamme. Emme vain puhu kestävyydestä, vaan se on osa päivittäistä työtämme. Olemme huomioitu FTSE4Good Index Series –sarjassa jo vuodesta 2008 ja JSE:n Socially Responsible Investment (SRI) Index:ssä vuodesta 2007.

Posted in Latest.